Макаронні вироби "Пера"
Склад: борошно пшеничне вищого ґатунку, вода питна.
Продукт містить ГЛЮТЕН.
ДСТУ 7043
Харчові властивості, 100 г:Енергетична цінність/калорійність: 1415 кДж (kJ)/337 ккал (kcal)
Жири: 1,0 г(g),з них насичені: 0,2 г(g)
Вуглеводи: 69,7 г(g),з них цукри: 1,7 г(g)
Білки: 10,4 г(g)Сіль: 0 г(g)
Фасовка: 1000 г
Спосіб приготування: макаронні вироби занурити у киплячу підсолену воду і варити до готовності на слабкому вогні 8-10 хв.(min).
Для приготування 100 г (g) макаронних виробів береться не менше 1 л (l) води та 1/3 чайної ложки солі.
Умови зберігання: макаронні вироби зберігати в чистих, сухих, добре вентильованих, не заражених шкідниками хлібних запасів, захищених від дії атмосферних опадів приміщеннях, з відносною вологістю повітря не більшою ніж 75 % і температурою не вищою ніж 35°С. Не зберігати в приміщеннях разом з товарами, що мають специфічний запах.