Illustration

Макаронні вироби гречані "Спіраль"

Склад: борошно гречане 99,7%, вода питна, стабілізатор моногліцерид дистильований.

Харчові властивості, 100 г:Енергетична цінність/калорійність: 1408,4 кДж (kJ)/ 336 ккал (kcal)
Жири: 2,0 г(g),з них насичені: 0,4 г(g)
Вуглеводи: 76,0 г(g),з них цукри: 1,4 г(g)
Білки: 9,1 г(g)Сіль: 0 г(g)

Фасовка: 500 г

Спосіб приготування: макаронні вироби занурити у киплячу підсолену воду і варити до готовності на слабкому вогні 6-8 хв.(min). Для приготування 100 g (г) макаронних виробів береться не менше 1 літра води та 1/3 чайної ложки солі.

Умови зберігання: макаронні вироби зберігати в чистих, сухих, добре вентильованих, не заражених шкідниками хлібних запасів, захищених від дії атмосферних опадів приміщеннях, з відносною вологістю повітря не більшою ніж 75 % і температурою не вищою ніж 35°С. Не зберігати в приміщеннях разом з товарами, що мають специфічний запах.