Макаронні вироби "Спіраль"
Склад: борошно з твердих сортів пшениці дурум вищого ґатунку, вода питна.
Продукт містить ГЛЮТЕН.
Харчові властивості, 100 г:
Енергетична цінність/калорійність: 1511 кДж (kJ)/356 ккал (kcal)
Жири: 1,1 г(g),
з них насичені: 0,1 г(g)
Вуглеводи: 73,8 г(g),
з них цукри: 2,0 г(g)
Білки: 13,0 г(g)
Сіль: 0 г(g)
Фасовка: 500 г
Спосіб приготування: макаронні вироби занурити у киплячу підсолену воду і варити до готовності на слабкому вогні 8-10 хв.(min).
Для приготування 100 г (g) макаронних виробів береться не менше 1 л (l) води та 1/3 чайної ложки солі.
Умови зберігання: макаронні вироби зберігати в чистих, сухих, добре вентильованих, не заражених шкідниками хлібних запасів, захищених від дії атмосферних опадів приміщеннях, з відносною вологістю повітря не більшою ніж 75 % і температурою не вищою ніж 35°С. Не зберігати в приміщеннях разом з товарами, що мають специфічний запах.