Час приготування: 15 хвилинРівень кухаря: Початківець
Інгредієнти:● 400 г фарфалле (макарони-метелики)
● 2 пучки свіжого базиліку
● 100 г кедрових горіхів
● 3 зубчики часнику
● 150 мл оливкової олії
● 100 г пармезану
● 200 г черрі томатів
● Сіль, перець
Приготування:1. Відварити фарфалле в підсоленій воді до стану аль денте.2. Приготувати песто: змішати базилік, горіхи, часник у блендері.
3. Поступово додавати оливкову олію до отримання однорідної маси.
4. Додати тертий пармезан, приправити сіллю та перцем.
5. Розрізати черрі томати навпіл.
6. Змішати гарячі макарони з песто.
7. Додати томати, акуратно перемішати.
8. Подавати з додатковим пармезаном.